Våra avtalsområden

Det finns ett avtal för alla. Även för dig.

Vi har kollektivavtal inom ett trettiotal områden uppdelade i olika branscher. Här ser du våra största avtalsområden, men vi har fler. Saknas det ett avtal för just din verksamhet? Då tecknar vi det.

Inom varje bransch eller verksamhetsområde erbjuder vi kollektivavtal med flera fackliga motparter beroende på vilka yrkesgrupper du har i din organisation.

Ditt medlemskap är vår styrka

Vårt jobb är att teckna verksamhetsanpassade kollektivavtal och att vara ett stöd för dig som arbetsgivare. Gemensamt för våra medlemmar är att de driver långsiktigt hållbara och värdeskapande verksamheter som gror och utvecklas i Sverige.

Idéburna verksamheter har en mycket stor potential att stimulera tillväxt och sysselsättning i Sverige. De har i mer än 150 år bidragit till en positiv samhällsförändring och hör till de mest inflytelserika aktörerna i skapandet av det svenska välfärdssamhället.

Saknas ditt avtalsområde i listan?

Vi har säkert kollektivavtal för din verksamhet ändå, och för de yrkesgrupper som ingår i din verksamhet. Så länge din verksamhet är inom kooperation, civilsamhälle, idéburen välfärd och samhällsnytta eller ett medarbetar- eller partnerägt företag, så tecknar vi de kollektivavtal som behövs, i de områden som behövs.

 

Uppdaterad
för 11 månader sen

Relaterat innehåll