Ny som medlem

Varmt välkommen till Fremia! Här hittar du viktig information så att du kan komma igång med ditt medlemskap och använda alla våra tjänster. Dra nytta av ditt medlemskap fullt ut! 

Det här behöver du göra nu

Som nybliven medlem är det fyra saker som du behöver göra. Några saker kan du göra direkt, men skapa konto kan du göra när ert inträdesdatum har trätt i kraft.

Arbetsgivarjour

Många svar på dina frågor, och mycket kunskap om arbetsgivarlivet, hittar du här på fremia.se. Men när det gäller mer brådskande frågor av enklare karaktär har du som medlem tillgång till vår Arbetsgivarjour. 

Arbetsgivarjouren kan du kontakta antingen via telefon eller mejl. Arbetsgivarjouren har öppet alla vardagar, öppettiderna och kontaktuppgifter hittar du här:

➜ Arbetsgivarjouren 

Din rådgivare

Som medlem har du också en personlig rådgivare. Din rådgivare är ofta den som förhandlar kollektivavtalen för din bransch, och har stenkoll både på avtalsvillkoren och branschen. Hen kontaktar du när du har lite mer komplexa frågor, som tar längre tid. Vem din rådgivare är ser du i menyn som fälls ut till höger när du har loggat in. 

Fremia.se - ett verktyg för dig

Här på fremia.se finns mycket av det stöd du behöver i ditt arbetsgivarliv: kunskap, guider, avtal, blanketter, mallar, avtalsuppdateringar och annat aktuellt. Allt skräddarsytt för just din verksamhet inom ditt kollektivavtalsområde. När du är inloggad kan du ta del av allt innehåll.

Det är också här du hittar våra kurser och utbildningar, så att du kan öka dina kunskaper inom arbetsrätt och känna dig tryggare i din roll som arbetsgivare. Är du inloggad anmäler du enkelt dig själv eller kollegor.

➜ Till utbildningarna

Intressepolitik

Vi vill också påverka den politiska agendan i en riktning som gynnar tillväxt, utveckling och konkurrenskraft för dig som medlem. Därför arbetar vi med intressepolitik. Följ gärna vårt arbete genom att prenumerera på vårt intressepolitiska nyhetsbrev.

➜ Intressepolitiskt nyhetsbrev

Uppdaterad
för 17 dagar sen

Relaterat innehåll