Inloggningshjälpen

Allt om din inloggning och behörighet

Kan du inte logga in? Vet du inte vilken inloggning du har? Här finns svar på vanliga fel och frågor om behörigheter, och självklart kontaktuppgifter till vår Inloggningshjälp.

Inloggningshjälpen når du på vardagar klockan 8.30–11.30. Mejla till info@fremia.se eller ring 08-702 54 00, knappval 2.

Du har alltid en personlig inloggning, och loggar in med den e-postadress som är registrerad hos oss. Den kan du ändra genom att höra av dig till oss. Lösenordet bestämmer du själv, och kan byta när du vill, och skapa ett nytt om du glömt bort det. 

Är du kopplad till flera verksamheter? Då använder du samma konto men byter verksamhet i inloggningsmenyn. Inloggningsmenyn fälls ut när du klickar på den rosa knappen i övre högra hörnet som har texten 'Logga in' när du inte är inloggad, och ditt namn när du är inloggad.

Vanliga inloggningsproblem 

Dina uppgifter

Har du bytt namn eller mejladress? En del uppgifter kan du ändra själv, men när det gäller e-postadressen behöver du kontakta oss. Hör av dig till Inloggningshjälpen!

Behörigheter på webben

När du loggar in på fremia.se kan du ha olika behörighet till innehållet och webbtjänsterna. Det finns tre olika roller som du kan läsa mer om nedan.

Har du fel behörighet? I första hand ska den som har rollen webbadministratör på fremia.se i din verksamhet logga in och ändra din behörighet. Hör av dig till Inloggningshjälpen om du inte vet vem det är.

Uppdaterad
för 8 månader sen

Relaterat innehåll