Företags­försäkringar

Teckna en trygg försäkringslösning som är designad för just din verksamhet.

Våra företagsförsäkringar är skräddarsydda för våra medlemmars vanligaste verksamhetsområden. Företagsförsäkringarna ingår inte medlemskapet, utan tecknas separat.

Traditionella företagsförsäkringar utgår ofta från att de flesta företag är stöpta i samma form. Fremias företagsförsäkringar är däremot skräddarsydda och anpassade för våra medlemmars vanligaste verksamhetsområden. Försäkringarna ska ge det skydd som behövs och täcka företagens verkliga risker.

Det är en skräddarsydd försäkringslösning som är en av de mest omfattande på marknaden. Den ger er en grundtrygghet i vardagen – till en mycket förmånlig premie.

Skräddarsydda företagsförsäkringar

Fremias företagsförsäkringar har en fullgod försäkringsomfattning med relevanta tillägg för varje bransch. Nedan kan du se vilka försäkringar som finns och sedan läsa mer om det aktuella innehållet hos Söderberg & Partners som är försäkringsförmedlare. Där kan du även teckna försäkringen.

Teckna en företagsförsäkring

Vill du teckna en av Fremias förmånliga företagsförsäkringar, eller vill du veta mer om försäkringsinnehållet? Kontakta försäkringsförmedlaren Söderberg & Partners.

Skicka ett mejl till fredsgatan@soderbergpartners.se eller ring 08-700 51 70.