Kakor på webbplatsen

Vi använder webbkakor för att anpassa innehåll och annonser till dig som är användare, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik.

Bruna amerikanska kakor i en hög mot en rosa bakgrund

Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.

Om webbkakor

Webbkakorna används för att utveckla vår webbplats och din upplevelse till det bättre. Men det är du som bestämmer. Om du vill undvika våra kakor i din webbläsare så kan du göra det i din webbläsares inställningar. Piece of cake.

Webbkakorna är egentligen små filer med information om besök på webbsidor. Filerna lagras i webbläsaren. Ibland används webbkakor för att underlätta inloggning, ibland för att samla statistik.

Det finns olika sorters webbkakor. Dels sådana som lagras en längre tid på datorn, oftast 90 dagar, och dels sådana som lagras kortare tid. Vissa kakor lagras bara så länge du har webbfönstret öppet. När du stänger fönstret eller avslutar webbläsaren så försvinner dom.

Fremia:s webbplats använder även tredjepartswebbkakor:

  • EpiServer och .Net för inloggning.
  • Analysverktygen Google Analytics och Google Tag Manager för att få statistik och kunna analysera trafiken på webbplatsen. 
  • Analysverktyget Hotjar används ibland för att analysera trafiken på webbplatsen, skapa videoinspelningar av besöken på vår sajt samt ställa enkätfrågor.
  • Utskicksverktyget Apsis för att få underlag till analys och utveckla våra utskick. 

I lagen om elektronisk kommunikation anges att besökarna måste få tillgång till information om att webbplatsen innehåller webbkakor och ändamålet med dessa, samt att besökarna ska ge sitt samtycke till att webbkakor används.

Uppdaterad
den 21 februari, 2022