Var med och jobba för engagerade arbetsgivare

Vi samlar arbetsgivare inom kooperationen, civilsamhället och den idéburna sektorn.

Vi är en arbetsgivare för medarbetare som vill vara med och bidra till en positiv samhällsutveckling. Vi letar alltid efter engagerade och kunniga personer som gillar den utmaningen. När vi har en tjänst att tillsätta så publicerar vi den här.

Vår verksamhet bygger på fundamentet att vara nyskapande, erbjuda trygghet och värna mångfald. Det guidar oss i allt vi gör, allt från hur vi uppför oss i relation till våra medlemmar och vår omvärld, men också hur vi behandlar varandra här på jobbet.

Vi ställer höga krav på våra kollegor, men i gengäld erbjuder vi en engagerande arbetsplats där vi månar om att alla medarbetare ska bidra till en kultur, där vi tillsammans tar ansvar för verksamhetens kontinuerliga utveckling, samarbete och lärande.

Aktuella tjänster

Pensions- och försäkringsexpert 
Vill du vara med och bidra till att Sveriges kooperativa och idéburna organisationer får ett tryggt arbetsliv och en bra pension? Just nu söker vi en erfaren, strategisk och pedagogisk expert på pensioner. Du har djup kunskap om det svenska socialförsäkringssystemet och förstår hur lagstadgade och kollektivavtalade system kompletterar varandra. Har du dessutom sakkunskap om tjänstepension och kollektivavtalade försäkringar är det ett stort plus. 

Vill du vara med på vår resa? Sök tjänsten redan idag! Rekryteringsprocessen sköts av Jurek. 

➜ Sök tjänsten som pensions- och försäkringsexpert.

Uppdaterad
för 2 timmar sen