Träffa Fremia i Almedalen 2024

Fremia är på plats under Almedalsveckan 2024, som en av arrangörerna bakom Civilsamhällesarenan. Vi medverkar även gärna i andras arrangemang, inom exempelvis arbetsgivarfrågor, civilsamhällets förutsättningar, vård och omsorg och personlig assistans.

Fremia har flera representanter på plats under årets Almedalsvecka. Kontakta oss gärna om du söker medverkande till ett seminarium, en panel eller annat sammanhang. Eller om du bara vill ses över en kaffe. Vi pratar gärna om kollektivavtal, den svenska modellen och andra arbetsmarknadsrelaterade frågor. Vi har också experter inom civilsamhället, idéburen och kooperativ vård och omsorg och personlig assistans. Och mycket annat.

Vi som kommer till Almedalen och är talespersoner för Fremia i år är: Jan Edén, Jasmina Helander, Karin Liljeblad, Jesper Neuhaus, Henrik Petrén, Patrik Schröder och Petter Skogar

Planera även gärna in ett besök i Civilsamhällesarenan 26–27 juni i Donnerska huset, som Fremia arrangerar tillsammans med 12 andra civilsamhällesaktörer.

Hör av dig till Jonas Gustafsson för kontakt eller frågor.