Fremia växer och vässar kommunikationsenheten

Fremia befinner sig i ett intensivt utvecklingsskede och förstärker nu organisationen med tre nya tjänster på kommunikationssidan. Syftet är att ytterligare öka medlemsnyttan och synligheten för kooperativa företag, idéburen välfärd och civilsamhällets organisationer.

Fremia, Sveriges nyaste och största oberoende arbetsgivarförening, fortsätter att växa. Nu är det kommunikationsavdelningen som utökas med tre nya medarbetare.

Jonas Gustafsson axlar en ny roll som redaktör och kommer att arbeta med långsiktigt opinionsarbete. Han kommer närmast från branschorganisationen Energigas Sverige. Jonna Lahdensuo är nyanställd kommunikatör, med fokus bland annat på innehållsproduktion för Fremias olika kanaler. Hon arbetade tidigare på Svenska Kraftnät och dessförinnan Sveriges Ingenjörer. Anna-Carin Carnebro får ansvaret för den nyinrättade tjänsten som webbansvarig. Hon kommer närmast från Skolverket.

Sedan tidigare arbetar Sara Andreasson som kommunikatör och Jan Edén som kommunikationschef.

– Att ha den här avdelningen på plats är en viktig förstärkning av Fremias laguppställning. Medarbetarnas samlade erfarenhet inom olika delar av kommunikationsområdet, kommer att bidra till att vi når vår fulla potential som arbetsgivarförening och intresseorganisation. Det innebär att vi kan leverera ännu mera medlemsnytta och intensifiera arbetet med att förbättra förutsättningarna för samhällsbärande organisationer inom civilsamhället, kooperationen och den idéburna sektorn, säger Petter Skogar, vd Fremia.

För ytterligare information, kontakta:
Petter Skogar, vd Fremia, 08 702 54 10, petter.skogar@fremia.se
Jan Edén, kommunikationschef Fremia, 08 702 54 41, jan.eden@fremia.se

Visa på Mynewsdesk