Nadia Larsson är ny rådgivare för ideella organisationer

Fremia växer ytterligare inom avtalsområdet för ideella organisationer och välkomnar Nadia Larsson som ny rådgivare. Nadia kommer även att arbeta som rådgivare gentemot tjänsteföretag och industriföretag på Fremia.

Nadia Larsson är personalvetare i grunden och kommer närmast från Akademikerförbundet SSR där hon arbetade som ombudsman och var dessförinnan på Naturvetarna. Hon har också under nästan ett decennium varit verksam inom Åklagarmyndigheten. Först i rollen som åklagaradministratör, för att sedan bli vice chefsadministratör. Under hennes senare år på myndigheten kom hon in på personalavdelningen vilket väckte intresset för personalfrågor och resulterade i studier inom personalvetenskap.

"Under utbildningen till personalvetare upptäckte jag arbetsrätten och det blev självklart att jag skulle arbeta med det."

Nadia Larsson, rådgivare och förhandlare på Fremia. Foto: Dan Coleman.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

– Jag är rådgivare och förhandlare. Mitt dagliga arbete brukar fyllas med att ha kontakt och ge rådgivning till våra medlemmar. Det är otroligt roligt och givande att lära känna alla nya medlemmar! Samarbete med kollegor är också en viktig del i det dagliga arbetet både genom avstämningar men även i form av olika projekt som vi jobbar tillsammans med. Det är svårt att förstå att jag bara har varit på Fremia en kort tid, mottagande har varit otroligt och det gick nästan obegripligt lätt och snabbt att känna sig som en i gänget, säger Nadia Larsson.

"Vi har ett fint uppdrag – att hjälpa organisationer som vill bidra till samhället och som samtidigt vill vara schyssta arbetsgivare."

Vad innebär ditt arbete på Fremia?

– Att arbeta på Fremia, betyder för mig, att vara omringad av ett stort kollegialt stöd där målet är att hjälpa organisationer som vill bidra till samhället och som samtidigt vill vara bra och schyssta arbetsgivare att nå detta mål. Mitt arbete känns väldigt meningsfullt när jag ser att våra insatser gör skillnad, förklarar Nadia.

Foto: Dan Coleman

Uppdaterad
den 15 december, 2021