Webbinarium: Välkommen som medlem i Fremia

Fremia är din arbetsgivarorganisation. Vi finns vid din sida och hjälper dig när du behöver råd och stöd i din vardag som arbetsgivare. Men vad betyder det egentligen? I det här webbinariet berättar vi vad det innebär att vara medlem i Fremia. Du får veta vad som ingår i medlemskapet och hur vi kan stärka dig och din organisation i rollen som arbetsgivare.

Som Sveriges största oberoende arbetsgivarorganisation har vi stor erfarenhet av att vägleda våra medlemmar inom arbetsrättsliga frågor. Förutom kollektivavtal får din organisation tillgång till kunniga rådgivare, jour när det är bråttom, webbstöd, mallar och blanketter, kompetenshöjande utbildningar och mycket mer. Fremia påverkar också den politiska agendan i en riktning som gynnar dig som medlem, vilket du kan följa upp i våra intressepolitiska nyhetsbrev.

Vi på Fremia tycket att det ska vara lätt att göra rätt som arbetsgivare, så att mer energi kan ägnas åt de frågor din organisation driver. I det här webbinariet berättar vi mer om hur och vad du kan få hjälp med, för att du ska ha så stor nytta av medlemskapet som möjligt. En del ägnas också åt de krav som Fremias medlemsorganisationer förbinder sig att följa och vad du behöver tänka på när det gäller dessa.

Webbinariet vänder sig till dig som är arbetsgivare och tillhör någon av Fremias nya medlemsorganisationer. Du har en ledande roll i verksamheten och är arbetsgivarrepresentant. Det är en fördel om du kommer vara din organisations kontaktperson, eller en av kontaktpersonerna, gentemot Fremia.

Utbildningsledare:

Jasmina Helander

Nadia Larsson (27/11)

Praktisk information:

Du får en kallelse med anslutningslänk två dagar innan webbinariet äger rum.

Detaljer
Kurstyp
Seminarie - Gratis, Digital
Syfte
Syftet med webbinariet är att du ska få en inblick i det omfattande stöd i arbetsgivarfrågor som Fremia erbjuder.
Målgrupp
Du tillhör en organisation som nyligen blivit medlem i Fremia och du har en ledande roll i verksamheten och är arbetsgivarrepresentant.
Förkunskaper
Inga förkunskaper.
Avbokningspolicy
Din anmälan är bindande så länge du inte har avbokat eller överlåtit din plats. Det innebär att även om du inte deltar i utbildningen så debiteras du hela kursavgiften. Undvik kostnaden genom att avboka dig via vår webbtjänst eller kontakta utbildning@fremia.se senast tre arbetsdagar innan kursdag. Överlåta din plats: Du kan låta en annan person överta din kursplats, så länge det är en person inom din organisation. För att överlåta platsen måste du meddela oss namn, telefonnummer och mejladress till din ersättare. Mejla uppgifterna till oss på utbildning@fremia.se. Vi behöver de nya uppgifterna eftersom anslutningslänken och all övrig information skickas via mejl till kursdeltagarna. Ibland behöver vi även nå deltagarna via telefon. Även kursintyget behöver uppdateras med rätt uppgifter. Avboka din plats: Logga in på ditt konto på fremia.se. I inloggningsmenyn som fälls ut till höger på sidan hittar du avbokningen under ”Dina utbildningar”.