Webbinarium – Målstyrd arbetstid

I kollektivavtalet Tjänstemän inom civilsamhället finns arbetstidsmodellen målstyrd arbetstid. I det här webbinariet går vi igenom vad målstyrd arbetstid är och hur den fungerar.

Har du anställda som omfattas av målstyrd arbetstid? Det är en arbetstidsmodell som innebär att dina tjänstemän har frihet att förlägga sin arbetstid utifrån verksamhetens krav och behov i dialog med arbetsgivaren. En sådan arbetstidsmodell ställer krav på ett ömsesidigt ansvar och förtroende. Men vad betyder det i praktiken?

Vi guidar dig vidare genom tanken med den målstyrda arbetstiden, vanliga missförstånd och vad som krävs för att modellen ska fungera inom din organisation.

Kursledare: Johan Falk och Majid Saliba

Praktisk information:

Webbinariet är kostnadsfritt.

Du får en kallelse med anslutningslänk två dagar innan webbinariet ska äga rum.

Detaljer
Kurstyp
Seminarie - Gratis, Digital
Syfte
Bli trygg i hur du ska följa arbetstidsmodellen målstyrd arbetstid i avtalet Tjänstemän inom civilsamhället.
Målgrupp
HR-personer och chefer inom organisationer som tillämpar kollektivavtalet Tjänstemän inom civilsamhället.
Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.
Avbokningspolicy
Din anmälan är bindande så länge du inte har avbokat eller överlåtit din plats. Det innebär att även om du inte deltar i utbildningen så debiteras du hela kursavgiften. Undvik kostnaden genom att avboka dig via vår webbtjänst eller kontakta utbildning@fremia.se senast tre arbetsdagar innan kursdag. Överlåta din plats: Du kan låta en annan person överta din kursplats, så länge det är en person inom din organisation. För att överlåta platsen måste du meddela oss namn, telefonnummer och mejladress till din ersättare. Mejla uppgifterna till oss på utbildning@fremia.se. Vi behöver de nya uppgifterna eftersom anslutningslänken och all övrig information skickas via mejl till kursdeltagarna. Ibland behöver vi även nå deltagarna via telefon. Även kursintyget behöver uppdateras med rätt uppgifter. Avboka din plats: Logga in på ditt konto på fremia.se. I inloggningsmenyn som fälls ut till höger på sidan hittar du avbokningen under ”Dina utbildningar”.