Avtalskonferens för Cirkelledare och övriga ledare/lärare

Kollektivavtalet Cirkelledare och övriga ledare/lärare mfl. har genomgått en översyn och avtalstexterna kommer att uppdateras. I den här informationsträffen går vi igenom de största förändringarna och vad du ska tänka på inför att den nya versionen av avtalet träder i kraft den 1 september.

Fremia har tillsammans med Sveriges Lärare och Scen & Film gått igenom avtalet i syfte att få fram en gemensam tolkning av det. Avsikten med översynen har inte varit att göra några villkorsförändringar utan det är framför allt språket som moderniseras och reglerna som förtydligas och blir mer sammanhållna. I den nya versionen av avtalet finns också nya beräkningsmodeller som du ska använda.

I avtalskonferensen går vi igenom de största förändringarna i avtalet och vad du ska tänka på inför den 1 september. Passa på att ställa dina frågor direkt till avtalsansvarig förhandlare.

Träffen är kostnadsfri och vänder sig till dig som är medlem och har anställda som omfattas av kollektivavtalet Cirkelledare och övriga ledare/lärare.

Kursledare: Karin Malmström

Detaljer
Kurstyp
Seminarie - Gratis, Digital
Syfte
Att deltagarna ska känna till de förändringar som görs i avtalet efter översynen, konsekvenserna av dessa och vad de behöver göra nu.
Målgrupp
Frågestunden vänder sig till alla arbetsgivare som omfattas av avtalet.
Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs
Avbokningspolicy
Om du får förhinder är det viktigt att du meddelar oss detta så att vi kan erbjuda någon annan din plats. Anmälan är bindande, men du kan överlåta din plats till annan person i ditt företag/din organisation. Vid överlåtelse av din plats måste du meddela oss namn och mejladress till ersättaren, eftersom anslutningslänk och all övrig information till kursdeltagarna kommer att skickas ut via mejl. Om du inte överlåtit din plats till annan person i ditt företag/ din organisation och inte heller avbokat dig, debiteras du hela kursavgiften. För att undvika denna kostnad, avboka dig via vår webbtjänst eller kontakta utbildning@fremia.se senast tre arbetsdagar innan kursdag.