Terese Helin är ny rådgivare på Fremia

Fremia växer inom avtalsområdet för handeln och välkomnar Terese Helin som rådgivare. Terese är personalvetare i grunden och har nästan i ett decennium arbetat med HR-frågor inom detaljhandeln. De senaste åren har hon arbetat inriktat mot arbetsrätt och det var i arbetsrätten som hon hittade sin passion.

Vad innebär ditt arbete på Fremia?

– Mitt arbete på Fremia består till stor del av att hjälpa våra medlemmar genom att svara på frågor, ge råd och bistå i förhandlingar. Jag kommer också, för första gången i mitt liv, att vara en del av avtalsrörelsen som sätter i gång under 2023, något jag ser oerhört mycket fram emot. På Fremia kommer jag främst att arbeta med handeln men jag håller också på att lära mig mer om alla andra kollektivavtal som är samlade under Fremias paraply.

"Fremia är en oerhört spännande arbetsplats, med många olika typer av medlemmar som jag ser fram emot att lära känna bättre, säger Terese Helin."

Hur skulle du beskriva dina kollegor?

– Mina kollegor är varma, hjälpsamma, kompetenta och roliga. Jag känner mig väldigt väl mottagen på Fremia. Jag skulle säga att stämningen här är väldigt familjär. Jag kunde inte önskat mig en bättre start, avslutar Terese.

Foto: Niklas Palmklint