Nya fremia.se

Gå med i webbpanelen och påverka resultatet

Fremia.se är ditt arbetsverktyg till vardags, och du sitter på facit till hur vi kan göra ditt verktyg bättre. Just nu arbetar vi med en ny fremia.se, och där behövs du och dina erfarenheter.

Du behövs – tyck till och testa

Vi använder en metod för digital utveckling där du som använder tjänsten eller webben är i fokus. Vi frågar dig för att förstå dina behov och utvecklar förslag på lösningar som du är med och provtrycker. Genom att göra så säkerställer vi att vi skapar användbara funktioner som är till nytta.

Så kan du bidra

Det finns olika sätt att bidra till nya fremia.se. Kanske ställer du upp med din tid i ett digitalt eller fysiskt möte, där du får testa och tycka till om en prototyp på en funktion. Eller genom till exempel enkäter, korta eller längre intervjuer, eller att du får mejlade underlag att tycka till om eller testa. Ibland kanske vi träffas fysiskt och har en fokusgrupp. 

Du deltar när du kan och vill – vi behöver verkligen din erfarenhet och åsikter!

  • Du behöver inte ha några förkunskaper! Vi vill ha "vanliga" användare på fremia.se, alltså du som har ett arbetsgivaransvar hos någon av våra medlemsorganisationer, oavsett hur ofta du använder vår webb 
  • Du bidrar med din tid, dina åsikter och erfarenheter
  • Självklart är det kostnadsfritt
  • Du får löpande återkoppling på vad vi jobbar på just nu och inbjudan till att vara med via mejl

Har du frågor? Då kontaktar du mig, Anna-Carin, du ser mina kontaktuppgifter lite längre ner. Det är mig och vår leverantör som du kommer att träffa och prata med. Ser fram emot att höra från dig!

Ja, jag vill vara med i medlemspanelen!

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret.

Så här hanterar vi dina personuppgifter.