Seminarium: arbetsgivarservice och intressepolitik för civilsamhället

Umeå 6 oktober

Fremia bjuder in till seminarium i Umeå om vår arbetsgivarservice och intressepolitik för civilsamhället.

Välkommen på möte med representanter från Fremia: Nadia Larsson, rådgivare och utbildningsansvarig, och Patrik Schröder, samordnare för civilsamhällesfrågor.

Nadia bjuder på smakprov från Fremias utbildningsutbud, arbetsrätt, arbetsmiljö, medbestämmandefrågor och senaste nytt från avtalsrörelsen. I mån av tid kommer det även att finnas möjlighet till arbetsrättslig rådgivning för frågor av enklare slag.

Patrik berättar om Fremias intressepolitiska arbete för att skapa så goda möjligheter som möjligt för civilsamhällets organisationer att verka. Vad innebär den senaste statsbudgeten? Hur ser Sveriges kommunpolitiker på idéburen välfärd, IOP, samverkan med civilsamhället och resurssättningen av sektorn? Finns det skillnader mellan partierna och hur utmärker sig Umeå och Västerbotten?

Praktisk information

Tid: 6 oktober, klockan 10.00–12.00.
Plats: på plats, centralt i Umeå, plats meddelas senare
Kostnad: Kostnadsfritt
Sista anmälan: 1 oktober (begränsat antal platser)
Målgrupp: Representanter från civilsamhället, både medlemmar i Fremia och icke medlemmar är välkomna
Avbokningspolicy: Om du får förhinder är det viktigt att du meddelar oss detta så att vi kan erbjuda någon annan din plats. Anmälan är bindande men du kan överlåta din plats till annan person i din organisation.

Vid frågor, kontakta Patrik Schröder: patrik.schroder@fremia.se, 08-702 54 06

Anmälan

Anmälan har stängt, skicka ett mejl till Patrik Schröder för förfrågan om deltagande.