Styrelsearbete

Kvällskurs för styrelseledamöter i ideella organisationer.

Innehåll Aktuella utbildningstillfällen Administration av mina utbildningar och event

Detaljer
Kostnad
1600 kr (inkl. moms)
Målgrupp
Styrelseledamöter i ideella organisationer
Förkunskaper
Inga

Innehåll

Engagemanget i en ideell förenings frågor är ofta stort, och det kan finnas många starka viljor i föreningens styrelse. Men vilka krav är det som styrelsen måste leva upp till?

För att arbetet i styrelsen ska fungera bra behöver du veta vilka lagar och regler som gäller för styrelsens arbete. Den här kursen behandlar styrelsens roll och ansvar, områden och arbetsformer i syfte att främja ett effektivare styrelsearbete och göra ditt uppdrag som styrelseledamot lärorikt och roligt.

Observera att kursen riktar sig till dig som sitter i styrelsen för just en ideell förening. Ekonomiska föreningar styrs av ett delvis annat regelverk.

Utbildningen genomförs i samarbete med Grant Thornton, med Stefan Norell som kursledare. Han har mångårig och mångsidig erfarenhet av ideella föreningar, både som revisor och genom uppdrag i och för olika ideella föreningars styrelser.

Tid

Kl.17.30–19.30

Innehåll

  • Ideella organisationer i samhället
  • Det inre arbetet
  • Ansvarsfrågor

 

Villkor för avanmälan

Avanmälan kan göras utan kostnad 30 dagar före utbildningen. Vid avanmälan mellan 1–4 veckor före kursstart debiteras halva avgiften. Vid avanmälan senare än 1 vecka före kursstart eller om kursdeltagaren uteblir, debiteras hela avgiften. Anmälan kan överlåtas på annan person i medlemsföretaget.

Aktuella utbildningstillfällen

Det finns inga aktuella utbildningstillfällen.

Administration av mina utbildningar och event

Ange den mejladress som användes i anmälan så får du en länk skickad till dig. Där kan du se vilka utbildningar du är anmäld till, hämta utbildningsmaterial och avanmäla dig.


Uppdaterad
för 2 månader sen