Chefsnätverk

I grupper om 7- 9 chefer/arbetsledare kommer Du att få tid och hjälp att reflektera över egna och andras erfarenheter genom att fokusera på olika problem och frågeställningar i ledarskapet.

Innehåll Aktuella utbildningstillfällen Administration av mina utbildningar och event

Detaljer
Kostnad
4000 kr (inkl. moms)
Förkunskaper
Kursen vänder sig till både nya och erfarna chefer/arbetsledare.

Innehåll

I chefsgruppen fokuseras en frågeställning eller ett problem som en chef i gruppen har och som han/hon vill ha hjälp med att förstå för att kunna lösa. Syftet är bland annat att chefen ska kunna gå ifrån chefsgruppen och veta vilka nästa steg som ska vidtas. Frågeställningarna följs upp vid nästa grupptillfälle för att ytterligare fördjupa lärandet.

Gruppcoachens uppgift är att erbjuda en struktur för samtalen och se till att denna struktur hålls samt att föreslå arbetsmetoder under den individuella coachningen i grupp.

Tidigare grupper har t ex tagit upp hur man hanterar att bli chef för sina gamla arbetskamrater, konflikter mellan de olika roller en chef har, svåra samtal etc.

Då arbetet i en chefsgrupp utgår från deltagarnas unika situation och de egna frågeställningarna i arbetsledarrollen kommer innehållet att variera.

Att en halv dag i månaden möta andra chefer innebär unika möjligheter till erfarenhetsutbyte och lärande i chefsrollen.

Var

Nätverken träffas i IOGTs lokaler, Klara Södra kyrkogata 20. Ca 5 min från Stockholms centralstation. Kaffe och kaka ingår.

Tid

Torsdagen den 16 september kl 13.00 – 16.00. På den träffen bestämmer vi datumen för höstens övriga tre möten.

Kursledare

Carina Lätt, Chefskonsulten

Carina har mångårig erfarenhet som konsult inom personalområdet, arbetsledarerfarenhet från grupper i olika storlek (3 - 28 personer), erfarenhet från ledande position inom förskola och gymnasieskola, samt erfarenhet som utvecklingsledare för chefer i företag och offentlig sektor. Hon är beteendevetare, med vidareutbildning inom kognitiv beteendeterapi, internationellt certifierad coach samt utbildad inom olika dramatekniker.

Betalning

Betalning ska ske senast 30 dagar efter att du fått fakturan.

Återbud eller ändring av anmälan

Vid återbud mellan 1 – 4 veckor före kursstart debiteras halva kursavgiften. Vid återbud senare än 1 vecka före kursstart eller om kursdeltagaren uteblir, debiteras hela avgiften.

Aktuella utbildningstillfällen

Det finns inga aktuella utbildningstillfällen.

Administration av mina utbildningar och event

Ange den mejladress som användes i anmälan så får du en länk skickad till dig. Där kan du se vilka utbildningar du är anmäld till, hämta utbildningsmaterial och avanmäla dig.


Uppdaterad
för 1 månader sen