Webbinarium: Så använder du Fremias lönestatistik

Under webbineriet går vi igenom hur du kan använda medlemstjänsten Lönesök. Så gör du för att få fram statistik som är relevant för dig.

Fremias Lönesök är en av våra mest populära medlemstjänster. Men hur kan du använda dig av den för att ta fram statistik som är användbar för dig? I det här webbinariet går vi steg för steg igenom Lönesök så att du sedan snabbt och enkelt själv kan hitta det du söker och ta fram ett bra underlag inför till exempel lönesättning vid nyanställning, lönesamtalet eller för att säkerställa att lönerna är marknadsmässiga.

I slutet av webbinariet har du chans att ställa frågor.

Webbinariet vänder sig till dig som är arbetsgivare och tillhör någon av Fremias medlemsorganisationer. Du jobbar inom HR, med lönesättning, eller andra uppgifter där Fremias lönestatistik kan vara ett värdefullt underlag.

Kursledare: Jasmina Helander och Eva Dovresjö.

Om statistiken:

Fremias lönestatistik är en populär medlemsförmån och används av de flesta medlemmar för att få koll på löneläget inför löneförhandlingar och lönesättning vid nyanställningar. Statistiken används också som underlag i Fremias avtalsförhandlingar. Det är bara du som tillhör en av Fremias medlemsorganisationer som kan ta del av statistiken via Fremias lönesök.

Praktisk information:

Webbinariet är kostnadsfritt och du får en kallelse med anslutningslänk två dagar innan kursdag.

Detaljer
Kurstyp
Seminarie - Gratis, Digital
Syfte
Syftet med kursen är att du ska förstå hur du använder Lönesök och målet är att du enkelt ska kunna använda tjänsten när du behöver.
Målgrupp
Du som jobbar med HR eller lönesättning, eller har andra uppdrag där statistiken kan vara ett värdefullt underlag. Lönesök är en medlemsförmån och du måste tillhöra någon av Fremias medlemsorganisationer för att ha tillgång till verktyget. Medlemskap i Fremia är ett krav.
Förkunskaper
Inga, men det är bra om du har loggat in på fremia.se och tittat i Lönesök så du känner igen dig i verktyget och kan få svar på eventuella frågor.
Avbokningspolicy
Din anmälan är bindande så länge du inte har avbokat eller överlåtit din plats. Det innebär att även om du inte deltar i utbildningen så debiteras du hela kursavgiften. Undvik kostnaden genom att avboka dig via vår webbtjänst eller kontakta utbildning@fremia.se senast tre arbetsdagar innan kursdag. Överlåta din plats: Du kan låta en annan person överta din kursplats, så länge det är en person inom din organisation. För att överlåta platsen måste du meddela oss namn, telefonnummer och mejladress till din ersättare. Mejla uppgifterna till oss på utbildning@fremia.se. Vi behöver de nya uppgifterna eftersom anslutningslänken och all övrig information skickas via mejl till kursdeltagarna. Ibland behöver vi även nå deltagarna via telefon. Även kursintyget behöver uppdateras med rätt uppgifter. Avboka din plats: Logga in på ditt konto på fremia.se. I inloggningsmenyn som fälls ut till höger på sidan hittar du avbokningen under ”Dina utbildningar”.