Finns det kompetens som vi inte tar hand om idag?

Samhället och arbetsmarknaden har börjat återhämta sig efter en lång period av stor ansträngning. När pandemin nu börjar släppa sitt grepp blir konkurrensen om den bästa kompetensen allt mer aktuell.

Innehåll

Hur utformar vi våra arbetsplatser och verksamheter för att ta tillvara kompetens, både när vi rekryterar och när vi ger förutsättningar för att medarbetare kan utvecklas, trivas, må bra? Det handlar om att skapa en hållbar och inkluderande arbetsplats. Det finns ett nytt sätt att tänka helhet här, det kallas UUA – Universell utformning av arbetsplatser.

Kom och lär dig mer om detta på en interaktiv workshop där du både får mer kunskap och får dela med dig av dina erfarenheter med andra.

Workshoppen arrangeras av Fremia tillsammans med Lärandeforum UUA – ett treårigt socialfondsprojekt där vi är en av tio parter som står bakom.

Praktisk information

Tid: Torsdagen den 16 september kl. 9.00–11.00.

Plats: Digitalt.

Innan: När du anmält dig till workshoppen kommer du i god tid att få några länkar med korta utbildningsfilmer och några artiklar som vi vill att du tar del av innan. Då får du också en grundkunskap om vad som menas med UUA och har bättre möjligheter både till utbyte under labben och ökade förutsättningar att efteråt ta med dig idéer hem och omsätta på din egen hemmaplan.

Kostnad: 0 kr (bara din egen arbetstid). Det du behöver göra är att intyga din närvaro genom att lämna en så kallad statsstödsblankett som också skickas inför utbildningen.

Mer information kommer efter anmälan. Anmälan sker via länken nedan senast den senast 14 september.

Anmäl dig här:  https://b24-e5l4p4.bitrix24.site/crm_form75/

Uppdaterad
för 17 dagar sen