Digitala nätverksträffar

Fremia personlig assistans bjuder in till kostnadsfria digitala nätverksträffar inom tre olika områden exklusivt för medlemmar.

Innehåll Aktuella utbildningstillfällen Administration av mina utbildningar och event

Detaljer
Kostnad
0 kr (inkl. moms)

Innehåll

Fremia personlig assistans bjuder in till kostnadsfria digitala nätverksträffar inom tre olika områden, exklusivt för medlemmar.

Vi har valt tre aktuella områden som berör alla verksamheter. I nätverket Assistansjuridik diskuterar vi frågor som exempelvis behovsbedömningar och Försäkringskassans tillämpning av LSS och SFB. Och du, du behöver inte titulera dig som jurist för att vara med, vi fokuserar på själva frågan!

HR-frågor i en så personaltät bransch tar aldrig slut. Det finns många kloka och kompetenta kollegor inom Fremia-personlig assistans. Att kunna träffa och bolla med de är en förmån som är synd att missa.

Ekonomiforumet är ett perfekt ställe där man kan uppdatera sig över den rådande situationen samt få inspiration för ett bättre och effektivare arbetssätt. Vi behöver en trygg ekonomi för en bra fungerande verksamhet. Finns det någonting man kan bli bättre på?

Vänta inte med din anmälan till nätverksträffen som du är intresserad av! Det är begränsade antal deltagare med 20 personer per tillfälle.

Tid

12 okt kl.13-15 HR tema. Moderator: Mira Jonsson

14 okt kl.10-12 Ekonomitema. Moderator: Anders Persson 

21 okt kl.13-15 assistansjuridik. Moderator: Mira Jonsson

Någon av våra rådgivare Björn Jidéus eller Carina Ekblad kommer också vara med vid dessa tillfällen.

Nätverksmötena ersätter inte Fremias ordinarie rådgivning utan syftar till erfarenhetsutbyte, och nya kontakter, medlemmar emellan.

Avbokning eller ändring av anmälan

Om du får förhinder är det viktigt att du meddelar oss detta så att vi kan erbjuda någon annan din plats. Du kan överlåta din plats till annan person i ditt företag/din organisation.

Aktuella utbildningstillfällen

Det finns inga aktuella utbildningstillfällen.

Administration av mina utbildningar och event

Ange den mejladress som användes i anmälan så får du en länk skickad till dig. Där kan du se vilka utbildningar du är anmäld till, hämta utbildningsmaterial och avanmäla dig.


Uppdaterad
för 3 månader sen