Juridik för civilsamhället

Fremia erbjuder sina medlemmar två kostnadsfria webbinarier på temat ”Juridik för civilsamhället”, ett med fokus på avtalsrättsliga frågeställningar och tvist i anledning av avtal, och ett med fokus på deltagande i offentlig upphandling.

Innehåll Aktuella utbildningstillfällen Administration av mina utbildningar och event

Detaljer
Kostnad
0 kr (inkl. moms)

Innehåll

Torsdagen den 2 december kl 9.00: Offentlig upphandling

Offentlig upphandling uppfattas av många som svårt, tidsödande och inte värt mödan. Det är en olycklig missuppfattning. Många gånger finns det goda möjligheter bakom alla handlingar som ska tas fram. Fremia bjuder in sina medlemmar till en ”crash course” i hur man på ett effektivt sätt blir mer framgångsrik i offentliga upphandlingar. Under seminariet kommer vi på ett praktiskt och lättförståeligt sätt gå igenom hur man analyserar en upphandling och utifrån sin egen verksamhet upprättar ett konkurrenskraftigt anbud.

Onsdagen den 9 december kl 14.00: Avtal och tvist

Christian Martinsson och Amir Daneshpip guidar er genom olika frågor som berör avtalsrätt och tvister. Eftersom avtal är något som de flesta organisationer kommer i kontakt med går vi igenom grundläggande avtalsrätt. Vi tipsar om vad ni bör tänka på vid ingående av avtal och ger även handfasta råd för det fall ni skulle hamna i tvist.

 

Seminarierna modereras av Love Lind från Fremia, och leds av advokaterna Svante Hjertén, Amir Daneshpip och Christian Martinsson som är delägare i Reuterman Advokatbyrå och har lång erfarenhet av rådgivning till civilsamhällesorganisationer. De arbetar huvudsakligen med frågor som rör avtal, tvister och offentliga affärer. 

Tid: Varje seminarium är cirka 45 minuter, med en avslutande frågestund om ungefär 15 minuter.

Aktuella utbildningstillfällen

Ort Datum Sista anmälan Anmälan
Online 02 december 29 november Anmäl
Online 09 december 6 december Anmäl
Detaljer
Kostnad
0 kr (inkl. moms)

Administration av mina utbildningar och event

Ange den mejladress som användes i anmälan så får du en länk skickad till dig. Där kan du se vilka utbildningar du är anmäld till, hämta utbildningsmaterial och avanmäla dig.


Uppdaterad
för 1 månader sen