Arbetsrätt, fortsättningskurs

Arbetsrätt fortsättningskurs för arbetsgivare som är bundna av kollektivavtalet Tjänsteföretag eller kollektivavtalet Industriföretag, petroleumhandel, fastighetsförvaltning m.m, ger en bredare och mer fördjupad kunskap främst vad gäller reglerna vid uppsägning.

Innehåll Aktuella utbildningstillfällen Administration av mina utbildningar och event

Detaljer
Kostnad
875 kr (inkl. moms)
Målgrupp
Chefer, personer med arbetsgivaransvar samt personer som hanterar personalfrågor och omfattas av kollektivavtalet Tjänsteföretag eller Industriföretag, petroleumhandel m.m.
Förkunskaper
Grundläggande kunskaper i arbetsrätt.

Innehåll

I den här utbildningen går vi bland annat igenom reglerna vid uppsägning och vi tittar särskilt på medbestämmandeförhandlingar, saklig grund för uppsägning på grund av arbetsbrist samt uppsägning på grund av personliga förhållanden.

Syfte

Syftet med utbildningen är att ge dig som deltagare och arbetsgivare fördjupade kunskaper inom vad som ofta upplevs vara de knepigaste områdena som arbetsgivare behöver hantera. Och en trygghet i att du har goda kunskaper gällande arbetsrätt och respektive kollektivavtal på just detta område.

Tid

Kl 9.00-12.00

Kursledare

Nadia Larsson

Kursen genomförs digitalt

Kursen genomförs online i programmet Microsoft Teams som du får en inbjudan till dagen innan kursdag.

Betalning 

Betalning ska ske senast 30 dagar efter att du fått fakturan.

Avbokning eller ändring av anmälan

Om du får förhinder är det viktigt att du meddelar oss detta så att vi kan erbjuda någon annan din plats. Anmälan är bindande men du kan överlåta din plats till annan person i ditt företag/din organisation.

Viktigt att du meddelar oss till vem du överlåter din plats, då anslutningslänk och övrig information kommer att skickas ut via mejl till den person som ska delta.

Om du inte överlåtit din plats till annan person i din organisation och inte heller avbokat dig, debiteras du din anmälningsavgift. För att undvika denna kostnad, avboka dig via vår webbtjänst eller kontakta  utbildning@fremia.se senast tre vardagar innan kursstart.

Aktuella utbildningstillfällen

Ort Datum Sista anmälan Anmälan
Online 15 februari 10 februari Anmäl
Detaljer
Kostnad
875 kr (inkl. moms)
Målgrupp
Chefer, personer med arbetsgivaransvar samt personer som hanterar personalfrågor och omfattas av kollektivavtalet Tjänsteföretag eller Industriföretag, petroleumhandel m.m.
Förkunskaper
Grundläggande kunskaper i arbetsrätt.

Administration av mina utbildningar och event

Ange den mejladress som användes i anmälan så får du en länk skickad till dig. Där kan du se vilka utbildningar du är anmäld till, hämta utbildningsmaterial och avanmäla dig.