Arbetsrätt, grundkurs

Arbetsrätten handlar om villkor och förhållanden mellan arbetsgivare och arbetstagare. Att ha grundläggande kunskaper i arbetsrätt underlättar arbetsgivarlivet. Kunskapen minskar också risken att göra fel som kan leda till onödiga tvister och kostnader.

Grundkurs i arbetsrätt för arbetsgivare som är bundna av kollektivavtalet Skolor, förskolor och fritidshem, riktar sig främst till nya styrelseledamöter och medarbetare med arbetsgivaransvar.

Innehåll Aktuella utbildningstillfällen Administration av mina utbildningar och event

Detaljer
Kostnad
875 kr (inkl. moms)
Målgrupp
Nya styrelseledamöter och medarbetare med arbetsgivaransvar.

Innehåll

Grundkursen är en introduktion till arbetsrätten och kollektivavtalet. Vi går igenom arbetsgivarens ansvar för personalen avseende lagar, allmänna anställningsvillkoranställning och uppsägning. Vi går även igenom Medbestämmandelagen (MBL) och hur kontakterna med facket bör fungera.

Tid

Kl.09.00–12.00.

Kursledare

Gunnar Järsjö.

Betalning

Betalning ska ske senast 30 dagar efter att du fått fakturan.

Kursen genomförs digitalt

Kursen genomförs online i programmet Zoom som du får en inbjudan till dagen innan kursdag.

Avbokning eller ändring av anmälan

Om du får förhinder är det viktigt att du meddelar oss detta så att vi kan erbjuda någon annan din plats. Anmälan är bindande men du kan överlåta din plats till annan person i ditt företag/din organisation.

Viktigt att du meddelar oss till vem du överlåter din plats, då anslutningslänk och övrig information kommer att skickas ut via mejl till den person som ska delta.

Om du inte överlåtit din plats till annan person i din organisation och inte heller avbokat dig, debiteras du din anmälningsavgift. För att undvika denna kostnad, avboka dig via vår webbtjänst eller kontakta  utbildning@fremia.se senast tre vardagar innan kursstart.

Aktuella utbildningstillfällen

Ort Datum Sista anmälan Anmälan
Online 18 november 15 november Anmäl
Detaljer
Kostnad
875 kr (inkl. moms)
Målgrupp
Nya styrelseledamöter och medarbetare med arbetsgivaransvar.

Administration av mina utbildningar och event

Ange den mejladress som användes i anmälan så får du en länk skickad till dig. Där kan du se vilka utbildningar du är anmäld till, hämta utbildningsmaterial och avanmäla dig.


Uppdaterad
för 1 månader sen