Arbetsrätt, grundkurs

Arbetsrätt handlar om villkor och förhållanden mellan arbetsgivare och arbetstagare. Att ha grundläggande kunskaper i arbetsrätt underlättar arbetsgivarlivet. Kunskapen minskar också risken att göra fel som kan leda till onödiga tvister och kostnader.

Grundkurs i arbetsrätt för arbetsgivare som är bundna av kollektivavtalet Personlig assistans är en introduktion till arbetsrätten och kollektivavtalet. Kursen riktar sig till dig som inte har någon eller bara lite erfarenhet av det arbetsrättsliga området.

Innehåll Aktuella utbildningstillfällen Administration av mina utbildningar och event

Detaljer
Kostnad
875 kr (inkl. moms)
Målgrupp
Främst nya styrelseledamöter och ny personal med arbetsgivaransvar.
Förkunskaper
Inga

Innehåll

Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper om arbetsrätt med fokus på personlig assistans. Vi går bland annat igenom lagar, allmänna anställningsvillkor, anställning och uppsägning av personal, fackets roll samt god arbetsgivarsed.

Kursen genomförs digitalt

Kursen genomförs online i programmet Zoom som du får en inbjudan till dagen innan kursdag.

Tider

Onsdag 15 september kl.13.00-16.00
Onsdag 20 oktober   kl.9.00-12.00
Tisdag 16 november kl.9.00-12.00

Kursledare

Björn Jidéus
Carina Ekblad

Betalning

Betalning ska ske senast 30 dagar efter att du fått fakturan.

Avbokning eller ändring av anmälan

Om du får förhinder är det viktigt att du meddelar oss detta så att vi kan erbjuda någon annan din plats. Anmälan är bindande men du kan överlåta din plats till annan person i ditt företag/din organisation.

Viktigt att du meddelar oss till vem du överlåter din plats, då anslutningslänk och övrig information kommer att skickas ut via mejl till den person som ska delta.

Om du inte överlåtit din plats till annan person i din organisation och inte heller avbokat dig, debiteras du din anmälningsavgift. För att undvika denna kostnad, avboka dig via vår webbtjänst eller kontakta  utbildning@fremia.se senast tre vardagar innan kursstart.

Aktuella utbildningstillfällen

Ort Datum Sista anmälan Anmälan
Online 20 oktober 15 oktober För sent att anmäla sig
Online 16 november 12 november Anmäl
Detaljer
Kostnad
875 kr (inkl. moms)
Målgrupp
Främst nya styrelseledamöter och ny personal med arbetsgivaransvar.
Förkunskaper
Inga

Administration av mina utbildningar och event

Ange den mejladress som användes i anmälan så får du en länk skickad till dig. Där kan du se vilka utbildningar du är anmäld till, hämta utbildningsmaterial och avanmäla dig.


Uppdaterad
för 26 dagar sen