Arbetsrätt, grundkurs

Grundkurs i arbetsrätt för arbetsgivare som är bundna av kollektivavtalet Tjänstemän inom civilsamhället.

Innehåll Aktuella utbildningstillfällen Administration av mina utbildningar och event

Detaljer
Kostnad
875 kr (inkl. moms)
Målgrupp
Nya styrelseledamöter och personal med arbetsgivaransvar som omfattas av kollektivavtalet Tjänstemän inom civilsamhället.
Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Innehåll

Kursen är en introduktion till arbetsrätten och kollektivavtalet. Vi går igenom tillämpliga lagstiftningar, allmänna anställningsvillkor, anställning och uppsägning. Vi går även igenom kontakt med facket samt pensioner och försäkring. Kursen är anpassad för kollektivavtalet Tjänstemän ideella organisationer.

Syfte

Syftet med kursen är att ge deltagarna en bred överblick över de viktigaste reglerna inom arbetsrätten och kollektivavtalet.

Utbildningen genomförs digitalt

Tid

Kl.9.00-12.00

Kursen genomförs digitalt

Kursen genomförs online i programmet Zoom som du får en inbjudan till dagen innan kursdag.

Betalning 

Betalning ska ske senast 10 dagar efter erhållen faktura.

Avbokning eller ändring av anmälan

Om du får förhinder är det viktigt att du meddelar oss detta så att vi kan erbjuda någon annan din plats. Anmälan är bindande men du kan överlåta din plats till annan person i ditt företag/din organisation.

Viktigt att du meddelar oss till vem du överlåter din plats, då anslutningslänk och övrig information kommer att skickas ut via mejl till den person som ska delta.

Om du inte överlåtit din plats till annan person i din organisation och inte heller avbokat dig, debiteras du din anmälningsavgift. För att undvika denna kostnad, avboka dig via vår webbtjänst eller kontakta  utbildning@fremia.se senast tre vardagar innan kursstart.

Aktuella utbildningstillfällen

Ort Datum Sista anmälan Anmälan
Online 23 september 20 september Anmäl
Online 28 oktober 25 oktober Anmäl
Detaljer
Kostnad
875 kr (inkl. moms)
Målgrupp
Nya styrelseledamöter och personal med arbetsgivaransvar som omfattas av kollektivavtalet Tjänstemän inom civilsamhället.
Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Administration av mina utbildningar och event

Ange den mejladress som användes i anmälan så får du en länk skickad till dig. Där kan du se vilka utbildningar du är anmäld till, hämta utbildningsmaterial och avanmäla dig.


Uppdaterad
för 27 dagar sen