Arbetsrätt för ideella organisationer - fortsättning

Arbetsrätt fortsättningskurs för kollektivavtalsområdet Tjänstemän inom civilsamhället, ger en bredare och mer fördjupad kunskap främst vad gäller reglerna vid uppsägning. Kursen vänder sig till styrelseledamöter och medarbetare med arbetsgivaransvar som har genomgått grundkursen.

Innehåll Aktuella kurstillfällen

Detaljer
Kursnamn
Arbetsrätt för ideella organisationer - fortsättning
Kurstyp
Grundutbildning - Digital
Kostnad
875 kr kr (inkl. moms)
Syfte
Syftet med utbildningen är att ge dig som deltagare och arbetsgivare fördjupade kunskaper inom vad som ofta upplevs vara de knepigaste områdena som arbetsgivare behöver hantera. Och en trygghet i att du har goda kunskaper gällande arbetsrätt och kollektivavtal på just detta område.
Målgrupp
Styrelseledamöter och medarbetare med arbetsgivaransvar som har genomgått grundkursen.
Förkunskaper
Grundläggande kunskaper i arbetsrätt.
Avbokningspolicy

Om du får förhinder är det viktigt att du meddelar oss detta så att vi kan erbjuda någon annan din plats. Anmälan är bindande men du kan överlåta din plats till annan person i ditt företag/din organisation.

Viktigt att du meddelar oss till vem du överlåter din plats, då anslutningslänk och övrig information kommer att skickas ut via mejl till den person som ska delta.

Om du inte överlåtit din plats till annan person i din organisation och inte heller avbokat dig, debiteras du din anmälningsavgift. För att undvika denna kostnad, avboka dig via vår webbtjänst eller kontakta utbildning@fremia.se senast tre vardagar innan kursstart.

Innehåll

Arbetsrätt fortsättningskurs för arbetsgivare som är bundna av kollektivavtalet Tjänstemän inom civilsamhället, ger en bredare och mer fördjupad kunskap främst vad gäller reglerna vid uppsägning. I den här utbildningen går vi bland annat igenom reglerna vid uppsägning och vi tittar särskilt på medbestämmandeförhandlingar, saklig grund för uppsägning på grund av arbetsbrist samt uppsägning på grund av personliga förhållanden.

Kursledare
Veronica Johansson

Du får en kallelse med anslutningslänk två dagar innan kursdag. Betalning Betalning ska ske senast 30 dagar efter att du fått fakturan.

Aktuella kurstillfällen

De här kurstillfällena är aktuella:


Uppdaterad
för en månad sen