Digitala nätverksträffar

Fremia personlig assistans bjuder in till kostnadsfria digitala nätverksträffar inom tre olika områden exklusivt för medlemmar.

Innehåll Aktuella utbildningstillfällen Administration av mina utbildningar och event

Detaljer
Kostnad
0 kr (inkl. moms)

Innehåll

Vi har valt tre aktuella områden som berör alla verksamheter. Hela landet har påbörjat vaccinering av olika prioriteringsgrupper. Problemet är att alla kommuner och regioner hanterar frågan på olika sätt. Därför är det värdefullt att stämma av med kollegor för att undvika dubbelt arbete.

HR-frågor i en så personaltät bransch tar aldrig slut. Det finns många kloka och kompetenta kollegor inom Fremia-personlig assistans. Att kunna träffa och bolla med de är en förmån som är synd att missa. 

Ekonomiforumet är ett perfekt ställe där man kan uppdatera sig över den rådande situationen samt få inspiration för ett bättre och effektivare arbetssätt. Vi behöver en trygg ekonomi för en bra fungerande verksamhet. Finns det någonting man kan bli bättre på?

Vänta inte med din anmälan till nätverksträffen som du är intresserad av! Det är begränsat antal platser med 20 personer per tillfälle. 

17 februari kl 1012 Vaccination och Covid-19 tema. Moderator: Cia Lyroth
18 februari kl 1416 Vaccination och Covid-19 tema. Moderator: Susanna Skoglund

16 mars kl 1416 HR-tema. Moderator: Mira Jonsson
18 mars kl 1012 Ekonomi-tema. Moderator: Anders Persson

Någon av våra rådgivare Björn Jidéus eller Carina Ekblad kommer också vara med vid dessa tillfällen.

Nätverksmötena ersätter inte Fremias ordinarie rådgivning utan syftar till erfarenhetsutbyte och nya kontakter medlemmar emellan.


Aktuella utbildningstillfällen

Ort Datum Sista anmälan Anmälan
Online 16 mars 12 mars Anmäl
Online 18 mars 16 mars Inga platser kvar

Administration av mina utbildningar och event

Ange den mejladress som användes i anmälan så får du en länk skickad till dig. Där kan du se vilka utbildningar du är anmäld till, hämta utbildningsmaterial och avanmäla dig.


Publicerad
för 20 dagar sen
Uppdaterad
för 6 dagar sen