Nätverksmöten med fokus på hantering av covid-19

Branschkommittén bjuder in till digitala nätverksmöten för medlemmar i KFO – Personlig assistans med anledning av de följder som covid-19 ger assistansanordnare i vardagen. Vi hör att behovet av att kunna diskutera dessa frågor är stort inom medlemsorganisationerna, oavsett storlek på verksamheten, och ser detta som en möjlighet att hjälpa varandra framåt.

Nätverksmötenas innehåll blir det deltagarna tar upp till diskussion, i första hand relaterat till covid-19. Varje enskilt möte kommer att inledas med att deltagarna får ta del av erfarenheter från någon av våra större medlemsorganisationer kring hur arbetet har sett ut i Stockholm så här långt, eftersom spridningen kommit längst där.

Henrik Petrén, branschansvarig för KFO Personlig Assistans, kommer att delta i samtliga möten för att få ”träffa” medlemmar och höra vilka frågor medlemmarna har att hantera just nu. Även våra rådgivare Björn Jidéus eller Carina Ekblad kommer vara med vid dessa nätverkstillfällen.

Nätverksmötena ersätter inte KFOs ordinarie rådgivning utan syftar till erfarenhetsutbyte, och nya kontakter, medlemmar emellan.

Antalet deltagare kommer att vara begränsat till 10 personer per tillfälle och endast en representant per medlemsorganisation. De digitala träffarna är kostnadsfria och först-till-kvarn gäller.

Innehåll Aktuella utbildningstillfällen Administration av mina utbildningar och event

Detaljer
Kostnad
0 kr (inkl. moms)

Aktuella utbildningstillfällen

Det finns inga aktuella utbildningstillfällen.

Administration av mina utbildningar och event

Ange den mejladress som användes i anmälan så får du en länk skickad till dig. Där kan du se vilka utbildningar du är anmäld till, hämta utbildningsmaterial och avanmäla dig.

Anmälan er här för reservplats:


Uppdaterad
den 4 maj, 2020