Fremia söker flera avtalsansvariga förhandlare

På Fremia kommer du att arbeta för en stark idé på den svenska arbetsmarknaden. Den går ut på att värna engagerade arbetsgivare, kollektivavtalets grundprinciper och med det som utgångspunkt utveckla relationer med våra medlemmar och arbetsmarknadens parter.

Fremia är arbetsplatsen för dig som vill verka i en värderingsstyrd och visionär organisation. Vi är en etablerad arbetsgivarorganisation som samtidigt präglas av en stark pionjäranda. Vi växer och söker nu flera avtalsansvariga förhandlare.

Ditt uppdrag

  • Ansvara för att ge arbetsrättslig rådgivning och stöd till våra medlemmar.
  • Driva centrala kollektivavtals- och tvisteförhandlingar.
  • Planera och genomföra arbetsrättsliga utbildningar.
  • Arbeta med kollektivavtalsutveckling och partsgemensamma frågor.

Som förhandlare är du en del av Fremias arbetsgivarservice, du är rådgivare inom alla förekommande arbetsgivarfrågor och bidrar till att säkerställa vår fortsatt höga servicenivå med ett personligt bemötande i fokus. Du blir en del av ett engagerat och kompetent förhandlarteam med ett kollegialt arbetsklimat där du bidrar med kunskap och utvecklingsinsatser.

Vem är du?

Du har god förhandlingserfarenhet och djupgående arbetsrättsliga kunskaper. Du är van att arbeta både konsultativt och strategiskt. Troligtvis har du arbetat i en liknande roll hos en arbetsgivarorganisation eller en facklig organisation, alternativt i en kvalificerad HR-roll. Vi värdesätter att du har vana och erfarenhet av att utveckla kollektivavtal för att bättre tillgodose arbetsgivares behov.

Du är en lagspelare som tar initiativ och uppskattar en hög grad av eget ansvar. Du har förmåga att se helheten och hittar ofta andra lösningar än de uppenbara. För att nå framgång i rollen behöver du också vara orädd och tydlig. Du är en problemlösare och en skicklig relationsbyggare som möter såväl medlemmar som med- och motparter på ett konstruktivt sätt. 

Du stimuleras av att arbeta i en organisation på tillväxt och bidrar gärna till verksamhetens fortsatta utveckling.

Vi erbjuder

Fremia är Sveriges största oberoende arbetsgivarorganisation för arbetsgivare med ett stort engagemang. Vi företräder 5 400 medlemmar med 145 000 anställda inom kooperativa och värderingsstyrda företag, idéburen välfärd och civilsamhällets organisationer. Vi är på en utvecklingsresa som syftar till att bli en ännu starkare kraft för våra medlemmar. Vår organisation vilar stadigt i våra värderingar trygghet, nyskapande och mångfald. Hos oss får du arbeta med kompetenta och engagerade kollegor. Dessutom erbjuder vi dig ett stort mått av eget ansvar.

Vårt kontor ligger i centrala i Stockholm. Våra anställda omfattas av kollektivavtalet Tjänstemän inom civilsamhället, vi erbjuder friskvårdsbidrag, Rikskortet och en rad andra förmåner. Tjänsterna är tillsvidareanställningar.

Ansökan

Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan till karriar@fremia.se, senast den 15 augusti. Vi hanterar din ansökan med stor diskretion. Urval sker löpande.

För mer information om tjänsterna kontakta

Love Lind, biträdande förhandlingschef.

Jasmina Helander, biträdande förhandlingschef.

Maria Elinder, biträdande förhandlingschef.

Veronica Johansson, personalföreningens ordförande.

Uppdaterad
för 2 dagar sen