Vi söker en avtalsansvarig förhandlare

Fremia är arbetsplatsen för dig som vill verka i en visionär och värderingsstyrd organisation. Vi är en etablerad arbetsgivarorganisation som samtidigt präglas av en stark pionjäranda. Vi söker nu en avtalsansvarig förhandlare för ett av våra större avtalsområden, där huvuddelen av arbetet är riktat mot ett av Fremias stora medlemsföretag.

Ditt uppdrag

 I rollen arbetar du främst med att:

  • Särskilt ansvara för att ge råd och stöd till det aktuella medlemsföretaget.
  • Driva centrala kollektivavtals- och tvisteförhandlingar för medlemmens räkning.
  • Planera för och genomföra utbildningsinsatser.
  • Arbeta med kollektivavtalsutveckling och partsarbete.

Du utgör en del av vår medlemsservice som rådgivare inom alla förekommande arbetsgivarfrågor och bidrar till att säkerställa Fremias fortsatt höga servicenivå med ett personligt bemötande i fokus. Du blir en del av ett engagerat och kompetent förhandlarteam med ett kollegialt arbetsklimat där du förväntas bidra med kunskap och utvecklingsinsatser. Resor i landet i samband med insatser kopplat till medlemsföretaget kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som har god förhandlingserfarenhet och djupgående arbetsrättsliga kunskaper. Du är van att arbeta både konsultativt och strategiskt, gärna i eller gentemot näringslivet. Du har troligtvis arbetat i en liknande roll hos en arbetsgivarorganisation eller en facklig organisation, alternativt i en kvalificerad HR-roll i ett större företag. Vi värdesätter om har vana och erfarenhet av att utveckla kollektivavtal för att bättre tillgodose arbetsgivares behov.

Vi ser framför oss att du är en lagspelare som tar initiativ och uppskattar en hög grad av eget ansvar. Du har förmåga att se helheter och hittar ofta andra lösningar än de från början tänkta. För att nå framgång i rollen behöver du också vara orädd och tydlig samtidigt som du har en god moralisk kompass. Du är en problemlösare och en skicklig relationsbyggare som möter såväl medlemmar som med- och motparter på ett konstruktivt sätt. Eftersom vi är en organisation i tillväxt vill vi gärna arbeta med dig som stimuleras av att kunna bidra till verksamhetens fortsatta utveckling.

Vi erbjuder

Fremia skapades vid årsskiftet som ett resultat av samgåendet mellan KFO och IDEA. Vi är på en positiv utvecklingsresa som syftar till att bli en ännu starkare kraft och röst för våra medlemmar och hela den idéburna sektorn. Förutom goda anställningsvillkor erbjuder vi dig som anställd ett stort mått av eget ansvar. Som stöd finns kompetenta och engagerade kollegor samt en professionell administrativ organisation. Vi sitter i centralt belägna lokaler i Stockholm.

Ansökan

Känns detta som en roll för dig? I så fall ser vi fram emot att du registrerar CV och motivationsbrev via signerarekrytering.se, som vi samarbetar med i denna rekrytering. Vi hanterar din ansökan med stor diskretion. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, dock allra senast den 15 augusti. Eventuella frågor besvaras av Signeras konsult Josefin Johansson+46 708 62 09 90.

Till annonsen

Uppdaterad
för 3 månader sen