Förhandlare

Vi förstärker förhandlarteamet

Vi söker en förhandlare.

Om oss

Fremia är arbetsgivarorganisationen för verksamheter inom kooperation, civilsamhälle, idéburen välfärd och samhällsnytta. Vi är en fullserviceorganisation med ett stort utbud av tjänster, från arbetsrättslig expertis till intressepolitik. Hos våra 5 400 medlemmar arbetar cirka 145 000 personer. Vi är Sveriges största fristående arbetsgivarorganisation och förhandlar kollektivavtal för ett fyrtiotal olika verksamhetsområden.

På kansliet arbetar kompetenta och engagerade medarbetare - alla med målet att öka konkurrenskraften för våra medlemsföretag och bidra till tillväxt och utveckling av vår sektor. 

Fremia är arbetsplatsen för dig som vill verka i en visionär och värderingsstyrd organisation. Vi är en etablerad arbetsgivarorganisation som samtidigt präglas av en stark pionjäranda, där vi ser fram emot din bidragande kraft!

Ditt uppdrag

Som förhandlare leder du kollektivavtalsförhandlingar och stöttar våra medlemmar i intresse- och tvisteförhandlingar. Du utgör en del av vår medlemsservice som rådgivare inom alla förekommande arbetsgivarfrågor och bidrar till att säkerställa Fremias fortsatt höga servicenivå med ett personligt bemötande i fokus.

Du blir en del av ett engagerat och kompetent förhandlarteam med ett kollegialt arbetsklimat där du förväntas bidra med kunskap och utvecklingsinsatser. Utöver rådgivning och förhandling kommer du att hålla utbildningar, arbeta med avtalsutveckling och partsarbete. Att leda och delta i projekt och arbetsgrupper är ytterligare områden som du kommer att arbeta med.

Din profil

Vi söker dig som, förutom relevant högskoleutbildning, har erfarenhet av förhandlingsarbete, rådgivning och mycket goda kunskaper i arbetsrätt. Du är väl förtrogen med den svenska partsmodellen och stimuleras av att arbeta i en konsultativ roll nära våra medlemmar. Har du erfarenhet från något av våra branschområden sedan tidigare är det meriterande.

Vi ser framför oss att du är en lagspelare som tar initiativ och uppskattar en hög grad av eget ansvar. Du har förmåga att se helheter och hittar ofta andra lösningar än de från början tänkta. Eftersom vi är en organisation i tillväxt vill vi gärna arbeta med dig som stimuleras av att kunna bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. Hos oss finns stort utrymme till fördjupning inom dina kompetens- och intresseområden.

Vi erbjuder

Fremia är en nybildad organisation och ett resultat av ett samgående mellan KFO och IDEA. Vi är på en positiv utvecklingsresa som syftar till att bli en ännu starkare kraft för våra medlemmar. Vår organisation har värderingar som präglas av demokrati, öppenhet och samhällshänsyn. Förutom goda anställningsvillkor erbjuder vi dig som anställd ett stort mått av eget ansvar. Som stöd finns kompetenta och engagerade kollegor samt en professionell administrativ organisation. Vi sitter i centralt belägna lokaler i Stockholm.

Ansökan

Känns detta som en roll för dig? I så fall ser vi fram emot att du registrerar CV och motivationsbrev via signerarekrytering.se, som vi samarbetar med i denna rekrytering. Sista ansökningsdag är den 1 mars men vänta inte med att skicka in din ansökan eftersom urval sker löpande. Eventuella frågor besvaras gärna av Signeras konsulter Josefin Johansson, tel. 070-862 09 90 eller Priscilla Paulin, tel. 070-456 63 65.

Till platsannonsen