Nytt webbhotell från vecka 9

Nu byter vi webbhotell för att få en enklare och bättre förvaltning. Vi kommer kort därefter att göra några strukturella förbättringar. Bland annat kommer det bli lättare att hitta allt som är relevant för dig om just ditt kollektivavtal.

Hej, driftsäkrare miljö!

Vi tackar vårt nuvarande webbhotell för den här tiden och flyttar strax in i en modernare och mer driftsäker miljö. Flytten har varit planerad under en tid. Eftersom vi inte vill störa insamlingar för lönestastisk och årsuppgifter som du som är medlem gör så har vi valt att vänta. Sportlovet brukar vara en tid då besökarantalet minskar en aning. Så därför har vi valt den här tiden för flyttbestyren.

Grundligt testat

Alla funktioner är grundligt testade och protokollförda av flera personer innan flytten sker. Så du kommer inte att märka något alls. Om du skulle uppfatta störningar går det bra att nå oss på support@kfo.se eller 010-288 86 99.

Enklare navigering

Strax efter flytten kommer några strukturella förbättringar att ske. Till exempel kommer navigeringen att förenklas. Det kommer också att bli enklare att hitta information som har specifikt med ditt avtal att göra. Se Sprint 4.