Se den större bilden av Sverige

Nu lanserar vi en tungt uppdaterad version av svenskkooperation.se. Surfa runt och upptäck det kooperativa och ömsesidiga Sverige.

Vi hoppas kunna ge dig en fördjupad och näringsrik upplevelse av kooperativt och ömsesidigt företagande på de drygt 200 webbsidor som nu är publicerade – och de fylls ständigt på.

Inspiration

Webbplatsen har fått en ny och mer tilltalande design. Mer surfvänlig helt enkelt. Du kan lätt hoppa mellan berättelser i bloggen och läsa vidare om företag, kooperativa värderingar och utvecklingen av kooperativt och ömsesidigt företagande i Sverige.

Kunskap

En av nyheterna på sajten är kooperativa biblioteket. Här samlas rapporter, forskningsresultat och länkar till de mest tongivande internationella organisationerna. En annan nyhet är de utbyggda företagssidorna, med upp till 100 ekonomiska föreningar, kooperativa företag och ömsesidiga företag och tillhörande nyckeltal.

Funktion

Idag har många tre skärmar eller fler. Och vi växlar mellan dator, mobil och surfplatta hela tiden. Sajten är byggd så att du känner igen dig och kan läsa webbsidorna var du än befinner dig. Sökfunktionen är alltid tillgänglig så du lätt hittar rätt.

För att få ut mesta möjliga av webbplatsen har vi tagit fram två introduktionsfilmer som visar den nya funktionaliteten – en för mobilanvändaren och en för desktopanvändaren.

Introduktion mobil

Introduktion desktop

Vi behöver också din hjälp

Vår ambition är att bli den ledande platsen för kooperativ och ömsesidig kunskap. Har du bidrag i form av böcker, rapporter, artiklar, analyser, filmer eller något annat material som du och din organisation vill dela med er av till den stora omvärden, hör av er till info@svenskkooperation.se

Trevlig surf!

Relaterad information