KFO förstärker avtalsområdet Samhall

Pia Murphy har en bakgrund som beteendevetare och personalvetare och över 20 års erfarenhet av kollektivavtalsförhandlingar. Nu har hon anslutit till Arbetsgivarföreningen KFO där hon kommer att kliva på rollen som avtalsansvarig för Samhall.

Hon kommer närmast från en position som centralt ansvarig förhandlare för läraravtalet på Sveriges Kommuner och Regioner. På KFO kommer Pia Murphy främst att arbeta som avtalsansvarig för Samhall.

– Att få särskilt ansvar för stödet till Samhall var en stor del i valet att ta steget och byta jobb. Efter många år inom den offentliga sektorn känns det både utmanande och fantastiskt roligt att få börja på KFO med den spännande verksamhet, medlems- och avtalsportfölj som organisationen har, säger Pia.

– Jag ser fram emot att få vara med i de förändringar vi har framför oss i en ny organisation. Mina tidigare erfarenheter som förhandlare har gjort mig till en lyhörd och kreativ strateg med en osviklig vilja att förstå olika verksamheters behov.

Pia Murphy, Arbetsgivarföreningen KFO

Pia Myrphy, nytillträdd avtalsansvarig för Samhall.

Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Pia till KFO. Vår ambition är att skapa medlemsvärde i hela processen och i allt vi gör. Pias mångåriga erfarenhet som avtalsansvarig tillsammans med ett brett kontaktnät i branschen gör henne till en viktig nyckelspelare och en stark strategisk resurs.