KFO är partner i Crowdsourcing week 2018

Europeiska och internationella talare från USA och Asien samlas i Luleå och Vuollerim för att diskutera de senaste trenderna inom crowdsourcing och hur det formar dagens industrier och organisationer.

KFO är stolt partner i Crowdsourcing Week, CSW Arctic// Europe 2018. Under fem dagar får konferensdeltagarna möjlighet att fördjupa sig i Crowdsourcing och byta idéer och erfarenheter med flera experter inom området. Missa inte chansen att lära dig mer om finansiering, energi och hållbarhet, agrikultur, turistverksamhet och innovation i den nya delningsekonomin.

Crowdsourcing och delningsekonomi

Crowdsourcing är, precis som namnet syftar till, ett sätt att engagera en grupp människor för att nå ett gemensamt mål. Den ökade globaliseringen och digitaliseringen har möjliggjort för individer och organisationer världen över att kollektivt bidra med idéer, tid, kunskap och finansiering, till projekt eller mål. Crowdsourcing Week har som syfte att hjälpa organisationer med övergången till ett mer öppet, uppkopplat och socialt produktivt samhälle. 

"This new way of doing things – crowdsourcing, crowdfunding, co-creation, collaboration, and open innovation – is challenging business models and workings of organizations across the board, offering an immense opportunity to rethink and reinvent conventional processes."
- Crowdsourcing Week

Om konferensen

Konferensen riktar sig till intraprenörer (anställda med utvecklingsansvar), aktörer inom civilsamhället, forskare, stadsplanerare, innovatörer, ekonomer, företagare med mera.  

Tid och plats

20-22 mars i Luleå

22-24 mars i Vuollerim

Anmälan

För mer information om talare, kostnad och anmälan, gå till www.crowdsourcingweek.com. Se länk under Relaterad information. 

Relaterad information

Uppdaterad
den 20 februari, 2018