Stämma och seminarium den 26 april

I anslutning till KFOs stämma bjuder vi på ett inspirerande seminarium: Utmaningar för framtidens arbetsmarknad för värderingsstyrda företag och organisationer.

Den 26 april hålls KFOs stämma och i samband med det bjuder vi in alla medlemmar till ett seminarium om framtidens arbetsmarknad. Platsen är Stockholm Waterfront Congress Center. 

Program:

Stämma kl. 11-12
Lättare lunch kl. 12-13
Seminarium kl. 13-14.30

I anmälan till stämman och seminariet väljer ni vilka programpunkter som ni vill delta på. Ni kan till exempel välja att enbart gå på stämman eller seminariet, eller så väljer ni att delta i alla programpunkter. Länk till anmälningsformuläret finns i kallelsen, som har skickats till alla medlemmar via e-post. Sista anmälningsdag är den 22 april (ombud 15 april).

Utmaningar för framtidens arbetsmarknad för värderingsstyrda företag och organisationer

Seminariet leds av moderator Camilla Ländin. De tre medverkande är:

Sandro Scocco, chefsekonom på tankesmedjan Arena Idé.
Sandro har tidigare varit LO-ekonom, chefsekonom vid AMS samt chefsekonom vid ITPS. Han har också varit sakkunnig åt ministrar som Carl Tham, Mona Sahlin och Björn Rosengren.

Tove Lifvendahl, politisk chefredaktör på Svenska Dagbladet.
Tove har tidigare varit Senior Fellow på tankesmedjan FORES, kommunikationschef på Svenskt Näringsliv, rådgivare på JKL och förbundsordförande för Moderata ungdomsförbundet.

Claes Stråth, ordförande för den svenska Ilera-föreningen
(International Labour and Employment Relations Association).
Claes var tidigare generaldirektör för Medlingsinstitutet under många år och har gedigen erfarenhet om den svenska arbetsmarknaden.

Kallelse till stämma och anmälan

Kallelsen till stämman har skickats separat till verksamhetens registrerade e-postadress. I kallelsen finns en länk till anmälningsformuläret. Varje medlem anmäler en eller flera deltagare till stämman, lunchen och/eller seminariet. Även om ni anmäler flera personer, tänk på att endast en av er har rösträtt på stämman. Sista anmälningsdag är 22 april (ombud 15 april).

Ombudsanmälan till stämma

Om en medlem inte kan vara med på stämman kan fullmakt lämnas till en annan medlem att föra dess talan. Ombudet ska anmälas till KFO senast den 15 april 2016.

Stämmohandlingar

Dagordning och stämmohandlingar skickas ut till anmälda deltagare cirka tio dagar innan stämman.

Länk till dagordning

Kontakt

Har du frågor kring stämman eller anmälan, kontakta Eva Karlsson på KFO, på telefon 08-702 54 20 eller e-post eva.karlsson@kfo.se.