Förmåner utöver det vanliga – för medlemmar utöver det vanliga

Fremia arbetar för att du som medlem ska kunna göra enkla och lönsamma inköp från noga utvalda och relevanta leverantörer. Tillsammans kan vi göra bättre affärer för den idéburna sektorn, i hela sin mångfald.

Du är i gott sällskap och har inte mindre än 5 400 andra medlemsorganisationer som kamrater i Fremia. Det här är bra då vi ska förhandla, oavsett om det handlar om kollektivavtal, politiskt påverkansarbete eller förmånliga inköpsavtal. Den kollektiva kraften gör att du som individuell medlem kan skörda frukterna av våra avtal med utvalda leverantörer som har relevanta produkter och tjänster.

Det fina med våra erbjudanden är att ju mer du använder dem desto fler och bättre avtal kan vi göra. Så tänk att du genom att använda erbjudanden inte bara frigör ekonomiska resurser i din egen verksamhet, du bidrar dessutom till att fler kan göra detsamma. Det tycker vi är bra.

Vi gör allt och lite till för att våra medlemmar ska kunna älska arbetsgivarlivet. Att spara tid och sänka kostnader tycker vi bidrar till det. Hoppas du tycker detsamma. Som du säkert förstår är det ett krav att du är medlem i Fremia för att kunna njuta av förmånerna. Och självklart är det kostnadsfritt att använda alla erbjudanden.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst.

Logga in för att se medlemsförmåner.

Ännu inte medlem?

Det ordnar du lätt och vi hjälper dig hela vägen. Oavsett varifrån du kommer.
Läs mer om medlemskap i Fremia

Uppdaterad
för 7 månader sen