Skoljuridisk rådgivning

Samarbete med Skoljuristerna stärker avtalsområde förskola och skola

Efterfrågan på specialistkompetens inom skoljuridik och utbildning inom avtalsområde förskola och skola är stort och ökar. Vi startar ett samarbete med Skoljuristerna för att ännu bättre möta uppdrag från medlemmar om att tillgodose behov av specialiserade juridiska tjänster.

Samarbetet innebär att du som är medlem i föreningen kan anlita Skoljuristerna i ärenden som rör skoljuridik till ett mycket förmånligt pris. Alla medlemmar ska ha möjlighet till det bästa stödet och den möjligheten förverkligas i och med detta samarbetsavtal.

– Skoljuristerna förstärker våra dedikerade förskole- och skolteam genom den omfattande erfarenhet de har från utbildningsområdet. Genom detta tillför Skoljuristerna bland annat spetskompetens i frågor gällande skoljuridik och utbildning som vi därmed kan erbjuda våra medlemmar, säger Petter Skogar, förbundsdirektör på Fremia.

– Vi ser fram emot att kunna erbjuda juridisk service till Fremias medlemmar. Jag har haft förmånen att träffa många medlemmar och sätta mig in i de utmaningar och möjligheter som finns, de insikterna tar jag med mig in i det nya samarbetet, säger Ingela Fehér på Skoljuristerna.

Läs mer om hur vi arbetar för att möta behovet av utveckling både vad gäller kollektivavtal och övergripande villkor och förutsättningar inom området förskola, föräldrakooperativ och skola.

Erbjudandet

Alla medlemmar kan anlita Skoljuristerna till ett arvode om 1 250 kr per timme exklusive moms.

Kontakta Ingela Fehér på Skoljuristerna via mejladress ingela@skoljuristerna.se eller telefon 076-006 35 99.

Uppdaterad
för 9 månader sen