Arbetsgivar­service

Avtal, rådgivning, information och blanketter

Innehållet i den här webbtjänsten är anpassat efter just din verksamhet och de kollektivavtal du har. För att du ska få rätt information snabbt och enkelt.

Här finns medlemsservice, digital och personlig rådgivning, blanketter och svar på de vanligaste arbetsgivarfrågorna. Till exempel frågor som rör anställning, arbetsmiljö, tjänstepension och lönestatistik.

Om du vid blankettanvändning får problem med makron - den funktion som möjliggör ifyllnad av textrutor och inklistring av företagslogga - prova att ladda ned blanketten till datorns skrivbord enligt följande. Klicka på den önskade blanketten i listan. Om du använder den senaste versionen av Microsoft Edge eller Google Chrome lägger blanketten sig då som en nedladdningsfil längts ned till vänster på bildskärmen. Klicka på pilen på nedladdningsdokumentet och välj "Visa i mapp". Högerklicka på dokumentet och välj "Öppna". Betänk att Fremia med ojämna mellanrum uppdaterar sina blanketter, varför det är klokt att ladda ner från hemsidan vid varje användningstillfälle. 

Uppstår ändå problem: kontrollera att makrofunktionen i datorn är påslagen. Här kan du läsa mer om säkerhetsinställningar för makron.

Guide för makron: Ladda ner guiden

Logga in för att se dina kollektivavtal, dokument och blanketter. Inte medlem? Ansök om medlemskap.